Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Inkulinati
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Chorus

   Chorus tar romskipkamper til nye høyder

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   En av grunnene til at vi ikke får like mange spill som fokuserer på flykamper lenger er at det er vanskelig å innovere, men det kan se ut som om Fishlabs har noe interessant på gang.

   Den første traileren fra Chorus gjør det nemlig klart at Nara og det autonome romskipet Forsaken har en rekke spesielle ferdigheter og våpen på lur når de deltar i hektiske kamper ute i det mørke verdensrommet. Tanken på å kunne bruke og være offer for både telekinese og teleportering i et slikt spill høres fascinerende ut i mine ører, så når vi i tillegg loves en gripende historie har utviklerne i alle fall fått min oppmerksomhet.

   HQ
   Chorus

   Relaterte tekster

   0
   Chorus er dagens GR Live-spill

   Chorus er dagens GR Live-spill

   NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

   Helgen er endelig her og vi inntar den ved å sjekke ut et av våre mest etterlengtede indiespill denne måneden. Chorus er et romkampskytespill som plasserer deg i rollen...   Loading next content