Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Christopher Lambert er tilbake som Raiden i Mortal Kombat 11

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

I lang tid var Paul Andersons kultklassiker Mortal Kombat den mest fremgangsrike filmen basert på et spill. Mange liker dens cheesy one-liners, hardtslående actionscener og basstunge soundtrack (opplev selv), og nå får vi et gjensyn med dette.

Netherrealm Studios har nemlig sluppet Klassic Movie Skin Pack til Mortal Kombat 11, som inneholder skins som får Raiden, Sonya Blade og Johnny Cage til å se ut som de gjorde i filmen fra 1995. Det betyr at vi får slåss som Christopher Lamberts versjon av Raiden, og vi kan meddele at det er akkurat så gøy som man kan forestille seg. For å gjøre alt enda bedre leverer originalskuespillerne stemmene (hvilket utover Lambert betyr Bridgette Wilson-Sampras som Sonya Blade og Linden Ashby som Johnny Cage).

Klassic Movie Skin Pack koster 66 kroner på PlayStation Store, 58 kroner på Steam og 59 kroner på Microsoft Store. Sjekk ut traileren øverst.

Mortal Kombat 11

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 11Score

Mortal Kombat 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Netherrealm Studios leverer atter en gang et solid Mortal Kombat-spill fylt med det serien er kjent for, brutalitet.Loading next content