Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Citadel

Citadel har blitt offisielt fornyet for en ny sesong på Prime Video

Joe Russo skal regissere hele sesongen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om den ikke har blitt spesielt godt mottatt av verken kritikere eller fans, med en Rotten Tomatoes-score på 54 % hos kritikerne og 67 % hos fansen, har Citadel vært en stor suksess for Amazon og Prime Video. Spionserien er strømmetjenestens nest mest sette serie noensinne utenfor USA og den fjerde mest sette globalt, så det er ingen overraskelse at Amazon vil ha mer av den.

Amazon avslører at Citadel er fornyet for en ny sesong, og denne oppfølgeren skal regisseres av Joe Russo.

"AGBO er begeistret over å ta fatt på denne neste fasen av spionuniverset sammen med Jen, Vernon og hele teamet hos Amazon", sier de utøvende produsentene Anthony og Joe Russo. "Den innovative historiefortellingen i Citadel har banet vei for et utrolig, verdensomspennende samarbeid med kreative foran og bak kamera."

Citadel avslutter sin første sesong i dag, og den sjette og siste episoden i sesong 1 er nå tilgjengelig for fans over hele verden.

Har du sett Citadel ennå?

Citadel

Relaterte teksterLoading next content