Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

CLG går bort fra konkurransedyktige Fortnite

Esporten "passer ikke" med lagets bredere strategiske mål.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen CLG har kunngjort at den vil gå bort fra å konkurrere i Fortnite-rommet. Annonsert i en uttalelse på Twitter, blir vi fortalt at spillet ikke lenger samsvarer med lagets strategiske mål, og at til tross for at det er stolt av sin historie i scenen, vil det legge det bak seg.

"I dag kunngjør vi at vi går bort fra Fortnite-konkurransescenen," lyder uttalelsen. "Vi er utrolig stolte av teamet vårt og hva de har oppnådd i sin tid med oss, men til slutt har vi bestemt at denne tittelen ikke passer med våre bredere strategiske mål."

Uttalelsen fortsetter: «Med denne beslutningen har vi også løslatt Ajerss, ClarityG og Tocata fra deres kontrakter. Disse tre har vært utrolige å jobbe med, og vi vet at de vil være en ressurs uansett hvor de går videre. Uansett hva, vil de alltid være en del av CLG-familien.

Fortnite

Når det gjelder saken, har Tocata tatt til Twitter for å legge til:

"Med CLG som forlater Fortnite, har kontrakten min kommet til en slutt.

– Jeg vil for alltid være takknemlig for muligheten de siste tre årene.

– Selv om dette avslutter et minneverdig kapittel i karrieren min, starter det også et spennende nytt kapittel for 2023.

"Gracias, @clgaming".

Relaterte tekster

0
Lady Gaga bekreftet for Fortnite

Lady Gaga bekreftet for Fortnite

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Artisten/skuespilleren visste ikke hva spillet var for noe for fem år siden - og nå er hun selv med i det populære Battle Royale-spillet.Loading next content