Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
League of Legends

Coca-Colas nyeste drikk er inspirert av League of Legends

Det smaker visstnok som XP-poeng.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Coca-Cola har slått seg sammen med Riot Games for å lage en ny drikk basert på League of Legends. Drikkevarer for gamere er ikke noe nytt, og fra G-Fuel til Mountain Dew har vi sett mye markedsføring rettet mot dataspillere fra sukkerholdige drikkevaremerker.

Nå har Coca-Cola kastet seg inn i kampen med sin Ultimate Zero Sugar +XP Flavoured-drikk, som nå er tilgjengelig i USA, Canada, Kina, Sør-Korea, Latin-Amerika og Afrika.

I en uttalelse fra Coca-Cola (takk, VGC) heter det at drikken vil "gi fans og spillere smaken av erfaringspoeng og feire hver spillers reise - enten det er første gang på Rift eller på finalescenen i Worlds i jakten på Summoner's Cup."

League of Legends får også en ny serie emotes som du kan tjene ved å fullføre spesialoppdrag. Disse kan opptjenes over hele verden, selv om du ikke har mulighet til å kjøpe drikken. Finn ut mer her.

Dette er en annonse:
League of Legends

Relaterte teksterLoading next content