Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2 solgte 380 000 på fem dager

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som Segas avgjørelse om å kjøpe det tidligere THQ-eide spillstudioet Relic Entertainment var et godt valg. I løpet av bare fem dager solgte nemlig det PC-eksklusive strategispillet Company of Heroes 2 så mye som 380 000 eksemplarer, på tross av middels kritikk i media.

Når det er sagt har Segas spillavdeling fortsatt et stykke å gå, da kun 2,3 millioner kroner av overskuddet til konsernet, som før øvrig hadde gått opp med 400% fra i fjor, stammer fra spillene. Avdelingen gjorde de likevel bedre enn i samme periode i fjor, mest takket være gode tall innen salget av digitale spill.

Company of Heroes 2

Relaterte tekster

9
Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen - GR DK

Det første Company of Heroes la listen veldig høyt for oppfølgeren, og vi har funnet ut om Relics nummer to kan innfri forventningene...

3
Vinn Company of Heroes 2 til PC

Vinn Company of Heroes 2 til PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å skaffe deg Company of Heroes 2 til PC, men må innse at feriepengene allerede har funnet veien ut av lommeboka? Da bør du prøve lykken i vår...Loading next content