Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

Compuslion Games' neste spill finner sted i et "helt nytt univers"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Compulsion Games har en rekke spill bak seg, men naturligvis endret studioets situasjon seg fullstendig etter at det ble avslørt at de var blitt kjøpt opp av Microsoft, og nå er et førstepartsstudio. Det er dessuten ett av de studioene vi enda ikke vet hva jobber på, men det ser ut til at det nå har blitt bekreftet at det ikke er snakk om noen etterfølger.

I et intervju med US Gamer bekrefter studioets stifter, Guillame Provost, at de jobber på et spill i et helt nytt univers.

"There's a hunger in the studio to apply all the knowledge that we've acquired to a new universe."

Det betyr at det ikke er snakk om en etterfølger til We Happy Few, som har vist seg å være ganske populært, men som heller ikke har vært like godt likt av alle. Provost snakket faktisk litt om hva som gikk galt med spillet, og han mener at det er sammenlikningene med Bioshock.

"Everybody said, 'Bioshock, Bioshock, Bioshock'. And I went, 'Whoa, wait a minute.' Bioshock is [Irrational Games], that's $80 million that's a budget. That's way more people than we have. And it's also expertise that we didn't have to fulfill those expectations."

We Happy Few

Relaterte tekster

3
We Happy FewScore

We Happy Few

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Odd Karsten har klistret på seg et smil, og begitt seg ut i de fargerike gatene i Wellington Wells. Likte han det han fant bak den lykkelige fasaden?

0
Klokken 16 på GR Live -  We Happy Few

Klokken 16 på GR Live - We Happy Few

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det dystopiske overlevelseseventyret We Happy Few, som er satt til den fiksjonelle britiske byen Wellington Wells på 60-tallet, kom ut til PC, PS4 og Xbox One i dag,...Loading next content