Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Conan Exiles

Conan Exiles feirer rekorder med avduking av utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går fikk PC-spillere den litt kjedelige nyheten at Conan Exiles-oppdateringen vi har ventet på måtte utsettes til august, så nå er det tid for litt hyggelige nyheter fra det norske selskapet.

Funcom kan nemlig fortelle at Conan Exiles allerede har blitt deres bestselgende spill noensinne, noe som samtidig betyr at det har blitt det raskest selgende spillet i selskapets historie. Det skulle altså bare ta to måneder før Exiles passerte den forrige rekordholderen, Age of Conan: Hyborian Adventures', rekord på 1,4 millioner solgte eksemplarer. Slikt må selvsagt feires, så de griper anledningen til å avsløre at Jewel of the West-utvidelsen skal slippes i starten av august, og at denne vil gi oss tilgang til Aquilonia-baserte byggedeler, statuer, våpen, rustninger, møbler, og mer. Du kan se litt av dette i skjermbildene nederst.

Våre største gratulasjoner går til våre norske venner, og selvsagt resten, i selskapet med denne fantastiske starten.

Conan Exiles
Conan Exiles
Conan Exiles
Conan Exiles

Relaterte teksterLoading next content