Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Cooler Master CK720

Lite, solid og med noen smarte triks.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Cooler Master lager mange tastaturer for et selskap som hovedsakelig er kjent for PC-utstyr, kjøleløsninger og støttekomponenter, som skjøteledninger og strømforsyninger. Det hindrer dem ikke i å lage ikke mindre enn 57 forskjellige tastaturer for tiden.

Et av de mest populære formatene er 65%, som CK720 er, men det har også et par andre triks i ermet. Mens de fleste selskaper som normalt ikke handler med eksterne enheter - som mus og tastaturer - ofte bare omprofilerer eksisterende modeller laget i OEM-fabrikker, har Cooler Master bestemt seg for å bruke fullt smurte Kailh Box V2 White-brytere, noe som betyr at de kan byttes ut, og etter vår mening er overlegne standard MX Cherry-brytere som brukes av de fleste konkurrenter. Det betyr også at du kan bytte noen eller alle bryterne til noe annet, og dermed ha en annen lyd eller følelse til bestemte knapper.

HQ

Det kommer også med en av de fancy spiralkablene med en metallkledd forriglingsmekanisme som mange DIY-tastaturentusiaster kjenner fra Keychron og lignende. I boksen er det også åtte Cherry MX Green-brytere som er vesentlig forskjellige i følelse og lyd fra Kailh-bryterne, bare for å komme i gang.

Denne typen maskinvare krever litt mer oppmerksomhet enn standardoppsett; Nye stabilisatorer som er smurt, stivere kabinettkonstruksjon og sandwiching i lag med silikondempingsplater for å sikre en inert plattform for bryterne og en avtakbar topplate i aluminium når det er behov for å rengjøre eller tilpasse det. Imidlertid er tastaturet faktisk skruefritt.

Dette er en annonse:

Som forventet fra mer premium tastaturer kommer den med PBT-taster i enten hvitt eller svart, men selv om det er et pent partytriks for det meste, er jeg faktisk noe mer imponert over det skranglefrie kontrollhjulet øverst som også fungerer som et innebygd kontrollsenter for medieavspilling og de åtte forskjellige RGB-modusene. Støtten er stabil, solid og kommer i to stiler, men jeg elsker faktisk den naturlige femgraders skråningen som tilbys.

Cooler Master CK720

For de som foretrekker programvare, er MasterPlus+-driverpakken svaret, og jeg liker faktisk hvor visuelt det er, og det faktum at det bare er litt over 300 MB, mens andre trenger mer enn 1 GB av din begrensede og dyrebare lagringsplass er et stort pluss. Det eneste det mangler, fordi det til og med kommer med et veldig fancy verktøy for å fjerne tastene, er en håndleddsstøtte.

Mens bryterne og tastene er byttbare, og ment å bli endret, må jeg legge til at dette tastaturet er veldig bra som det er, med en rask, men sterk mekanisk følelse, og brytere som tilbakestilles til startposisjonen ekstremt raskt. Jeg vil gå så langt som å si at jeg faktisk ville fortsette å bruke tastaturet uten å gjøre noen endringer, det er så bra.

Dette er en annonse:

Selv om det ikke er billig å betale £100, er det heller ikke dyrt for dette nivået av byggekvalitet, fleksibilitet og for ikke å nevne raske og presise brytere. Jeg er faktisk veldig imponert over at en generell maskinvareprodusent er i stand til å lage et tastatur så godt som dette, det er ganske sjeldent.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content