Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Corsair K65 Plus Wireless

Corsair går aggressivt ut med sitt nyeste tastatur.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Corsair har for vane å ikke bare introdusere ganske solide produkter, men også ofte være villige til å prise seg veldig konkurransedyktig under direkte konkurrenter. Vi har vært vitne til denne aggressive strategien ved flere anledninger, noe som gjør det mye lettere for oss anmeldere å anbefale Corsair fremfor så mye annet, ettersom "avgiften" som du for eksempel finner på mye av Razers utstyr, egentlig ikke eksisterer.

HQ

Og nå gjør de det igjen. Deres nye K65 Plus Wireless, et 75 % tastatur med hot-swap-brytere, flotte detaljer og støtte for både Windows og Mac via enten 2,4 GHz eller Bluetooth for 159,99 dollar.

Corsair K65 Plus Wireless

Selve rammen er laget av plast, tung plast ja, men likevel plast, noe som er litt skuffende, da spesielt Keychron klarer å levere langt mer for pengene, men Corsair har valgt å fokusere på de aspektene de vet at brukerne bryr seg om. Først og fremst er tastaturbryterne Corsairs egne MLX Red, og de er smurt fra fabrikken, altså "pre-smurt", noe som både fjerner så godt som all støy fra hvert eneste tastetrykk og gjør hele prosessen mye mer flytende og dynamisk. Det må sies å være svært tilfredsstillende.

Selv om tastaturets deksler ikke er "double-shot", slik at det ikke er mulig å si noe om hvorvidt slitasjen etter mange års bruk vil føre til at bokstaver og symboler gnisser av, lover Corsair at dekslene er PBT "dye-sublimated", slik at symbolene ikke er malt på utsiden, men under et lag.

Dette er en annonse:

Det er som sagt 75 %, så det er plassbesparende uten numerisk tastatur, men med piltastene i en egen posisjon. De har også gjort plass til et ekstremt veldesignet hjul med nubbet metallkant, som selvfølgelig kan programmeres via iCUE til å gjøre hva du vil.

Corsair K65 Plus Wireless

Det er en bryter på baksiden for å velge Mac eller Windows, og du kan koble til med enten 2,4 GHz via en medfølgende dongle, eller bare vanlig Bluetooth. Uansett får du AES-kryptering, og batteritiden er ifølge Corsair opptil 266 timer hvis du slår av RGB. For ja, det er RGB per tast, noe som betyr at du ikke trenger å ofre ville effekter bare fordi du har spart litt.

Det er faktisk mye å glede seg over her, for Corsair har valgt et aggressivt prispunkt uten å ofre mye faktisk funksjonalitet. Riktignok skinner ikke RGB gjennom symbolene, og selve rammen mangler vekt, men dette er småting sammenlignet med å levere så tilfredsstillende brytere med så mange tilkoblingsmuligheter.

Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content