Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown

Crackdown 2?

Ikke helt umulig...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Play TM sier Colin MacDonald, sjef for Real Time Worlds, at han ergrer seg over at de ikke begynte på Crackdown 2 like etter eneren var ferdig. Men ingen hadde forventet at Crackdown skulle bli en suksess, ikke utvikleren selv, ikke utgiveren Mictosoft eller resten av verden. Derfor valgte dem å starte på et helt nytt prosjekt i stedet: All Points Bulletin, eller APB som det blir kalt på det store internettet.

Men Crackdown ble en suksess, mye på grunn av en viss Halo 3-betanøkkel, men ikke desto mindre mottok spillet positive anmeldelser, og har en solid fanbase der ute. MacDonald sier han håper på å løse det hele med Microsoft, så de endelig kan begynne på Crackdown 2. Og vi sier ikke neitakk til litt mer superpoliti-moro.

Crackdown

Relaterte tekster

CrackdownScore

Crackdown

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Tidlig avsky har blitt byttet ut med ren kjærlighet. Kristian har hygget seg kongelig i Real Time Worlds digitale sandkasse!

1
Crackdown er gratis igjen

Crackdown er gratis igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I november var Microsoft hyggelige nok til å tilby oss Crackdown helt gratis, og nå som Crackdown 3 er like rundt hjørnet gjør de det igjen. Larry Hryb ønsker nemlig å...Loading next content