Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown 3

Crackdown 3 kan fullføres på under tre timer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De som liker å skynde seg gjennom spillene burde ha likt Crackdown, som med den åpne løsningen gjorde spillet til en populært arena for speedruns. I et intervju med PCGamesN forteller utvikler Sumo Digital at det samme vil gjelde for Crackdown 3, som vil kunne fullføres på to og en halv time av de raskeste.

En vanlig gjennomspilling vil ta 12-16 timer, men siden du kan begynne på nytt med din fullt utviklede spillfigur vil du kunne kjøre på i et vesentlig høyere tempo.

Utvikleren poengterer samtidig at spillet ikke er ferdig ennå, så tallene kan komme til å se annerledes ut når det slippes 7. november.

HQ
Crackdown 3

Relaterte tekster

1
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et terrorangrep har mørkelagt hele kloden utenom byen New Providence. Sånn kan vi ikke ha noe av, så vi sendte Terry Crews og Robin avgårde for å rydde opp i sakene...Loading next content