Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown

Crackdown er gratis på Xbox One og Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de fleste Xbox-fans gleder seg til spennende nyheter på morgendagens X018-messe har Microsoft allerede startet oppvarmingen ved å bygge opp forventningene til folk. Dette har de gjort med ertende meldinger, klare indikasjoner, noen få lekkasjer og nå et ganske godt tilbud.

For siden Crackdown 3 vil få en god del oppmerksomhet på X018 er original, Crackdown, nå gratis på Marketplace. Siden spillet er en del av bakoverkompatibilitetstjenesten er dette også verdt å merke seg for Xbox One-eiere. Har du en Xbox One X kan du også glede deg over noen meget gode forbedringer siden spillet er Xbox One X Enchanded. Det står ikke noe om hvor lenge tilbudet varer, så det er bare å gripe muligheten mens du kan.

Crackdown

Relaterte tekster

CrackdownScore

Crackdown

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Tidlig avsky har blitt byttet ut med ren kjærlighet. Kristian har hygget seg kongelig i Real Time Worlds digitale sandkasse!

1
Crackdown er gratis igjen

Crackdown er gratis igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I november var Microsoft hyggelige nok til å tilby oss Crackdown helt gratis, og nå som Crackdown 3 er like rundt hjørnet gjør de det igjen. Larry Hryb ønsker nemlig å...Loading next content