Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Uggabugga!! Crash Bandicoot er tilbake og denne gang på PC - vi sendte Robin på juveljakt sammen med Playstation-maskoten...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele 22 år etter Crash dukket opp på Playstation for første gang er de tre første spillene nå tilgjengelig ikke bare på en Nintendo-konsoll, men også Xbox One og PC. Det tok sin tid, får'n si.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy er en solid pakke med de tre beste spillene i serien, men det er tross alt også de første tre, og utover de åpenbare forbedringene er det mer eller mindre de samme spillene vi slet oss gjennom på 90-tallet.

Og det er merkbart at disse tre spillene begynner å dra på årene, spesielt designet på brettene gjør det lett å rynke litt på nesen. På den tiden blant vennene mine var det ikke rent sjeldent det ble ropt anklager om juks mot tv-skjermen, og selv i dag må jeg nesten påstå at det ikke er helt feil.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy
Dette er en annonse:

Litt for ofte bommer man på plattformer man i aller høyeste grad ikke burde bommet på, og iløpet av en tidlig bosskamp presterte jeg å hoppe rett igjennom en TNT-boks. Disse problemene stammer nok ikke bare fra originalspillene, men at noen av disse brettene er og alltid har vært en smule diabolske, det er ikke til å komme foruten.

Muligheten til å kjøre Crash-spillene i 60 bilder i sekundet kommer med andre ord godt med, og her står PC-versjonen ganske mye sterkere enn konsollenes utgaver. Ikke bare gir det et klart og tydelig bilde, men selve kontrolleringen av spillet blir automatisk mer nøyaktig og responsiv.

Og det har selvsagt mye å si i et plattformspill av den gamle skolen, hvor forskjellen mellom død og liv virkelig bare er én piksel.

PC-utgaven av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy kjører silkemykt på min maskin, uten antydning til problemer. Spillet ser mer enn pent nok ut med Vicarious Visions visuelle overhaling, men det er litt skuffende at de ser ut til å ha låst bildeoppdateringen til 60. Det hadde vært gøyalt å se hvordan det kjørte i 144, men dette er pirking.

Dette er en annonse:
Crash Bandicoot: Nsane TrilogyCrash Bandicoot: Nsane Trilogy

Poenget er at spillet virker å være godt optimalisert for PC-plattformen. Det er hovedsakelig bildeoppdateringen som er unikt for denne utgaven sammenlignet med konsollene, men fordi bildet har så mye bedre flyt hever det hele den visuelle stilen. Disse gamle Playstation-spillene har virkelig blitt vanvittig pene.

Utover dette er det Crash slik vi kjenner han: vi skal gjennom en serie brett i hvert av de tre spillene og på veien handler det om å knuse så mange kasser med wumpafrukt som mulig. Fiender skal spinnes og krystaller skal samles.

Brettdesignet utvikler seg noe fra spill til spill, og Crash Bandicoot 3: Warped stikker seg ut som den mest varierte spillopplevelsen. Her får vi alt fra motorsykkelres til isbjørnriding på den kinesiske muren - ja til og med tidsreiser til middelalderen forekommer fra tid til annen.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy kommer nå også med to nye brett. Et av disse er et brett Naughty Dog lot være å inkludere da Crash kom i 1996 fordi det skal ha vært for vanskelig. Det kan jeg bekrefte at det er...

Brett nummer to er rykende ferskt, og er laget av Vicarious Visions for denne samlingen. Dette hører til det tredje spillet og er ikke like urettferdig som det andre. Til gjengjeld har det mye å by på, og man må nok gjennom et par ganger for å se alt.

Nsane Trilogy til PC er en like solid pakke som det var til Playstation 4 og mer til, kun basert på hvor godt det føles med bedre flyt i bildet. I mine øyne er det i alle fall ingen tvil: dette er den beste måten å nyte de tre første Crash Bandicoot-spillene på.

07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Flott visuell overhaling, kjører knirkefritt, og endelig Crash i 60 bilder i sekundet - bedre sent enn aldri!
-
Tidvis upolert brettdesign og tekniske glipper som litt for ofte påvirker spillingen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...



Loading next content