Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash of the Titans

Crash of the Titans

Crash er tilbake...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke vært helt fornøyde med de siste årenes Crash-spill, men nå tar Radical Entertainment nye tiltak og håper på den måten og gjenopprette det orange pungdyret til den statusen han hadde da Naughty Dog utviklet hans spill. Vi traff nylig produsenten Kirsten Forbes og lead designeren Joe McGinn i San Francisco.

- Vårt mål er å friske opp og ta tilbake den gamle Crash. Ta tilbake den gamle fansen. Derfor kommer vi å by på mer utfordring og motivasjonen for mer avanserte spillere samt mengder av referenser bakover i spillserien, sier Kirsten Forbes.

Crash of the Titans
Her ser dere en screen fra samarbeidsdelen der Crash og en venn rir hvert sitt mutertte dyr (screens fra Xbox 360-versjonen)
Crash of the TitansCrash of the TitansCrash of the TitansCrash of the Titans
Flere screens fra Xbox 360-versjonen.

Cortex har mutert en rekke ulike dyr (15 for å være eksakt), men takket å være Crash har han nå skaffet seg en magisk orm som han kan sette på dyrene. Da har han muligheten til å kontrollere disse. Gjennom å bruke dyrenes ulike angrep og egenskaper gjelder det siden å komme seg gjennom plattformseventyret. Spillet har et miljøverntema ettersom Crash kjemper for å stoppe huggingen av skogen.

Crash of the Titans
Her viser Crash opp en av sine nye egenskaper i Crash of the Titans - boardslide. (Wii-versjonen)
Crash of the TitansCrash of the TitansCrash of the TitansCrash of the Titans
Her kommer en bunke screens fra Wii-versionen av Crash of the Titans.

Et artig innslag er at Radical Entertainment har valgt å implementere et samarbeid som innebærer at hele eventyret kan spilles ilag med en venn. Det blir litt som i Kameo: Elements of Power der man kan kombinere ulike dyr for å effektivisere seg frem i spillet. Teamet som jobber med Crash of the Titans hos Radical Entertainment har i opp igjennom tiden skapt The Simpsons: Road Rage, The Simpsons: Hit & Run og Crash Tag Team Racing. Men nå er det slutt på sjangermiksen.

- Vi vil lage et linjært spill uten sjangermiks som består av plattformhopping og å beseire fiender, sier Joe McGinn.

Crash of the Titans
Spike er et av de dyrene som Crash kan kontrollere taggene som han kan sendes opp gjennom jorden og er en effektiv måte å komme seg videre på. (PS2-versjonen)
Crash of the TitansCrash of the TitansCrash of the TitansCrash of the Titans
Flere screens fra Playstation 2-versjonen...

Spillet utvickles også til PSP (Supervillain), Gameboy Advance og Nintendo DS (Amaze) og skal lanseres til samtlige formater i oktober.

Relaterte teksterLoading next content