Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled byr på snasne PS4-eksklusiver

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Beenox har valgt å sammenligne det originale Crash Team Racing fra 1999 med Crash Team Racing Nitro-Fueled i flere av sistnevntes trailere har den grafiske forskjellen vært ganske åpenbar. Kanskje er den til og med så stor at du ikke får den nostalgiske følelsen du er ute etter. Derfor har utviklerne litt ekstra snadder på lur for PlayStation 4-eiere.

Crash Team Racing Nitro-Fueled vil nemlig inneholde noen spesielle skins på PS4. Disse vil være gjøre slik at Crash, Coco og Cortex vil ligne mer på hvordan de var for tjue år siden ved å senke antallet polygoner betraktelig. I tillegg får vi kjøre rundt på en retrobane, så da skal det vel være mulig å vekke nostalgien. Du kan se forskjellen i traileren under.

Virker disse som noe du vil prøve ut?

HQ
Crash Team Racing Nitro-Fueled

Relaterte tekster

4
Crash Team Racing Nitro-FueledScore

Crash Team Racing Nitro-Fueled

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Det 20 år gamle kart-racingspillet gjenoppstår med ny grafikk, men har også med seg nye baner fra både Crash: Nitro Kart og Crash Tag Team Racing.Loading next content