Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Team Rumble

Crash Team Rumble får sin siste innholdsoppdatering neste uke.

Spillet vil fortsatt være tilgjengelig utover neste uke, men ulike elementer vil bli fjernet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag rapporterte vi at utvikleren Toys for Bob forlater Activision Blizzard og Microsoft (selv om de sannsynligvis forblir en nær samarbeidspartner). Dette har fått noen til å lure på om live-tjenesten Crash Team Rumble vil bli påvirket - og svaret er: det vil den.

Selv om spillet fortsatt vil være spillbart og online, er neste ukes oppdatering den siste innholdsstøtten spillet får, mindre enn ett år etter lanseringen i juni 2023. Når du starter spillet, blir du for øyeblikket møtt med denne meldingen :

"4. mars 2024 blir den siste innholdsoppdateringen for Crash Team Rumble.

Kjernespillet vil fortsatt være live, og spillerne vil få tilgang til et gratis 500-tier Battlepass som inneholder 104 nye gjenstander. Dette inkluderer alt Battlepass-innholdet fra sesong 1 til 3, pluss alle tilgjengelige eventbelønninger.

I tillegg vil Crash Coin-kjøp bli slått av, og spillerne kan bruke sine eksisterende Crash Coins til å kjøpe nivåhopp til Battlepass."

Crash Team Rumble ble møtt med blandede anmeldelser (vi var heller ikke så imponert ) og har ikke vært særlig populært, og med Toys for Bob som forlater Activision Blizzard og Microsoft, er dette ikke så overraskende i det hele tatt.

Har du noen gang spilt Crash Team Rumble, og hva synes du om det?

Crash Team Rumble

Relaterte teksterLoading next content