Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crusader Kings II

Crusader Kings II er gratis på Steam frem til i morgen

Spillet er gratis å laste ned og beholde, men tilbudet gjelder bare frem til den 7. april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av favorittspillene våre innenfor strategisjangeren er uten tvil Crusader Kings II, dynastisimulatoren fra Paradox som putter spillere i hovedsetet for en middelalderfamilie, som må styres gjennom forræderisk politikk, arrangerte eksteskap, bitre kriger, relgiøs utvidelse og mye mer. Spillet har fått mye støtte i løpet av årene, i form av en rekke utvidelser, og Paradox håper nok at ved å gi hovedspillet vekk helt gratis, kommer spillere til å snuse på gamle utvidelser.

Selv om du bare holder deg til grunnspillet byr CK2 likevel på en engasjerende opplevelse full av spiller-genererte historier og underholdende ulykker, så hvis du er en fan av strategispill er CK2 definitivt verdt en titt. Spesielt når du kan få det helt gratis frem til kl 19:00 i morgen. Og hvis du allerede har grunnspillet er det verdt å merke seg at alle utvidelsene har blitt satt ned i pris, så her er det bare å kjøre på.

Blir det strategispilling på deg i helga?

Crusader Kings II

Relaterte tekster

0
Dø av sykdom i Crusader Kings II

Dø av sykdom i Crusader Kings II

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Paradox Interactive har denne uken fortalt noen interessante detaljer om hva som er på vei til Crusader Kings II når den ennå navnløse utvidelsen skal slippes. Blant...Loading next content