Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Crysis 2 tilbake på Steam

- Crytek har endret spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du alt oppstyret da actionspillet Crysis 2 ble fjernet fra Steam et par tre måneder etter lanseringen? Nå er spillet på mystisk vis tilbake i biblioteket til Valves populære tjeneste:

- Endringer gjort av Crytek har ført til at Crysis 2: Maximum Edition nå samsvarer med Steams brukeravtale, forklarer en talsperson fra EA.

I etterkant av Crysis 2-saken ble en rekke andre EA-titler fjernet fra Steam-biblioteket, deriblant Battlefield 3, Dragon Age II og Mass Effect 3. Ingen av disse har foreløpig gjenoppstått på Steam, og EA ønsker ikke å kommentere hvorvidt også disse spillene vil dukke opp på et senere tidspunkt.

De som opprinnelig kjøpte Crysis 2 på Steam har blitt tilbudt 50% avslag på Maximum Edition, som forøvrig inneholder en rekke ekstra innhold. Blant annet byr spesialutgaven på Retaliation og Decimation-utvidelsene, med ni ekstra flerspillerkart.

Det store spørsmålet er nå hvorvidt Crysis 3 også skal slippes på Steam.

Kilde: Gamespot.

Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content