Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Daija Arcade Stick

Når det gjelder hvorfor spillere bruker en fighting stick, føler jeg at jeg endelig har forstått det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om jeg liker et godt slag i et kampspill, har jeg aldri vært den som har brukt en arkadespinne. Siden jeg ikke har alle fingrene mine, har det alltid vært enklere å bruke tommelen og pekefingeren til å trykke på knappene. Derfor var jeg litt skeptisk da jeg først pakket ut Daija Arcade Stick. Men etter å ha brukt dette beistet de siste par ukene, skjønner jeg hvorfor de innbitte veteranene i denne sjangeren sverger til arkadesticks.

Daija Arcade Stick er imponerende rett ut av esken. Du blir møtt av et elegant, profesjonelt design på forsiden, og selv om du kan bytte ut frontplaten med noe som passer bedre for deg, synes jeg at standarddesignet er utrolig tiltalende. Undervurdert og polert - det er en skjønnhet bare å se på. Dette er den typen utstyr proffene bruker, og det er tydelig allerede ved første øyekast.

Daija Arcade Stick

På forsiden av spaken har du åtte knapper, to forskjellige hoder som du kan plassere på spaken, en profilknapp for å bytte mellom fire alternativer og en PlayStation-logoknapp for å gå tilbake til startskjermen og slå den på. Det finnes også brytere og ekstra knapper på siden for L3, R3, for å endre hvilken plattform du bruker Daija Arcade Stick med, og mye mer. Alle ansiktsknappene er pent pakket sammen, og de er laget av Sanwa. De er behagelige å trykke på, og med god følsomhet er de utrolig givende å spille med. Det eneste jeg vil ta opp, er at knappene kan være for følsomme for noen.

Dette er en annonse:

Tilpasning er det som gjelder med Daija Arcade Stick. Rent fysisk kan du åpne panseret på arkadespaken for å avsløre undersiden, noe som er ganske kult i seg selv, men det gir deg også tilgang til den lille skrutrekkeren som følger med i esken, som du kan bruke til å bytte frontplaten som nevnt. Du kan også bytte pinnehoder, og når det gjelder programvaren, kan du lage dine egne knappeprofiler hvis du ikke liker standardoppsettet. Det er lagt ned mye arbeid i å få denne arkadespaken til å fungere for alle kampspillere.

Daija Arcade Stick

Prisen for Daija Arcade Stick er €279,90/£249,99. Dette er en god slump penger, men kvaliteten du får, gjenspeiles i produktet. Hvert eneste mekaniske klikk på spaken, hvert eneste presise knappetrykk utstråler luksus. Det er et spesialprodukt for kampspillentusiasten som virkelig ønsker å ta spillet sitt til neste nivå.

Daija Arcade Stick har en god tyngde. Den er ikke tung nok til at det blir ubehagelig på kneet, men den er robust. Den er veldig behagelig å bruke, ikke minst takket være den strukturerte håndleddstøtten. Den er ikke polstret, noe jeg faktisk foretrekker, siden det ikke går på bekostning av utseendet, samtidig som du kan spille favorittfighteren din i timevis.

Dette er en annonse:
Daija Arcade Stick

Som en som aldri har vært vant til en arkadespinne før, kommer jeg til å få problemer med å gå tilbake til en kontroller etter å ha opplevd presisjonen og hurtigheten til Daija. Det tok litt tid å venne seg til den, men allerede da jeg åpnet esken, skjønte jeg at dette var et imponerende produkt. Flott, solid design, presise og komfortable knapper, en glimrende pinne og mange tilpasningsmuligheter. Du synes kanskje at knappene er for følsomme, eller at prisen er litt høy, men det er småting i den store sammenhengen. Alt i alt er det vanskelig å tenke seg hva mer du kan ønske deg av en fighting stick når du bruker Daija.

10 Gamereactor Norge
10 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene


Loading next content