Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dante's Inferno

Dante's Inferno til PSP

Ta med deg PSP-en til helvete

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA har i dag annonsert at de kommer med en PSP-versjon av Dante's Inferno, actionspillet som er basert på Den guddommelige komedie. PSP-versjonen vil være samme type spill som storebrødrene på Xbox 360 og Playstation 3, og dreier seg altså om Dantes reise ned i helvetes ni sirkler på jakt etter kjæresten Betrice.

- PSP-eierne kan forvente seg den samme raske og responsive spillbarheten gjennom alle de ni detaljerte og unike sirklene i helvete som vi sikter mot på konsollene, sier Jonathan Knight, produsent og regissør av Dante's Inferno i pressemeldingen.

Spillet kommer 11. februar 2010.

Dante's Inferno

Relaterte tekster

Dante's InfernoScore

Dante's Inferno

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus dro til Helvete for å straffe syndige sjeler med Dødens egen ljå. Blod, gørr og nakne bryster venter i Dante's Inferno...

7
Star Wars-stjernen fikk sparken av EA

Star Wars-stjernen fikk sparken av EA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Star Wars Episode VII: The Force Awakens er skal straks ha premiere på kino, og hypen rundt filmen har nådd astrononiske høyder. En av hovedrollene i i filmen spilles av...Loading next content