Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls III

Dark Souls III hadde på et tidspunkt "Battle Royale"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dark Souls III tilbyr den samme flerspilleropplevelsen som de andre spillene, men det virker som at på et tidspunkt var det tiltenkt at det skulle tilby en helt annen opplevelse.

Youtube-bruker Lance McDonald lever av å grave i filene til populære spill for å finne hint om hvordan utviklingen har vært, og nylig skiftet han fokus fra Bloodborne til Dark Souls III, og fant noe interessant nesten med en gang - spillet hadde på et tidspunkt en flerspillermodus kalt "Battle Royale".

McDonald delte funnet sitt via Twitter, men det er for øyeblikket uvisst om denne modusen refererer til samme Battle Royale-sjanger som nå har blitt populær gjennom PlayerUnknown's Battlegrounds.

Kunne Battle Royale ha fungert i en Dark Souls-inspirert setting?

Dark Souls III

Relaterte tekster

2
Dark Souls III: The Ringed CityScore

Dark Souls III: The Ringed City

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Den andre og siste utvidelsen til Dark Souls III gjør opp for manglene i Ashes of Ariandel og gir oss et verdig avskjed med spillet, og muligens hele serien...Loading next content