Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War

Dave Bautista har lyst til å spille Marcus Fenix i Gears of War-filmen!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Universal har jobbet hardt med å få til en film basert på Epic Games sin Gears of War-serie ganske lenge nå, og selv om vi ikke har fått noen offisielle oppdateringer, vet vi i hvert fall nå at en stor Hollywood-skuespiller er interessert i rollen som Marcus Fenix - ingen ringere enn Drax the Destroyer, eller Dave Bautista som han egentlig heter.

Bautista har røttene sine i wrestling-verdenen, men har tatt steget inn i filmverdenen via Guardians of the Galaxy og Blade Runner 2049. I et intervju med GameSpot beskrev Bautista rollen som Marcus Fenix som en "dream role".

"I've been pursuing Gears of War for years now,. I've been knocking on their door and badgering them, and they are so sick of me."

Personlig er jeg kjempegira på Bautista som Marcus Fenix! Men hva synes du? Og hvem skulle spilt de andre rollene? Jeg kunne tenkt meg Chris Pratt eller Ryan Reynolds som Damon Baird, og Cate Blanchett som Queen Myrrah!

Gears of War

Relaterte tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Gears of War er så bra som vi hadde håpet. En overveldende og lekker actionfest med masse fet grafikk og skumle monster!Loading next content