Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

DCUs Peter Safran om Batgirl: "Den filmen var ikke lanserbar"

"Jeg tror faktisk at Zaslav og teamet tok en veldig dristig og modig beslutning om å avbryte den".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Batgirl fikk mye oppmerksomhet i fjor. Etter at nyheten om at filmen ble kansellert til tross for at den var ferdiginnspilt og nærmest klar for å slippes på kino har vi hørt all slags informasjon om hva som skjedde fra rollebesetningen og produksjonspersonalet som var veldig skuffet. Men nå som vi har en ide om hvordan James Gunn og Peter Safrans DC Universe vil se ut i starten har sistnevnte tatt opp Batgirl-filmen igjen.

I et intervju med Variety sier Safran: "Batgirl er en karakter som uunngåelig vi vil inkludere i historien vår. På Batgirl-fronten handler det ikke om sent i prosessen med at filmen blir kansellert. Jeg så filmen, og det var mange utrolig talentfulle mennesker foran og bak kamera på den, men den filmen var ikke lanserbar, og det skjer noen ganger.

Safran fortsetter med å applaudere ledernes beslutningom å droppe filmen på et så sent tidspunkt i produksjonen:

"Jeg tror faktisk at [president og administrerende direktør i Warner Bros Discovery David] Zaslav og teamet tok en veldig dristig og modig beslutning om å avbryte den fordi det ville ha skadet DC. Det ville ha skadet de involverte.»

Det er unødvendig å si at det virkelig ikke setter filmen i godt lys, og selv om det kan virke litt hardt å beskrive filmen på denne måten er det siste DC trenger et annet skuffende prosjekt eller en annen billettkontorflopp - spesielt etter at Black Adam ikke klarte å gjøre det så bra på kinoene selv.

DCUs Peter Safran om Batgirl: "Den filmen var ikke lanserbar"


Loading next content