Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
De Blob 2

de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

de Blob 2 kommer til å spre fargene sine på to nye plattformer den 27. februar. Spillet får forbedret grafikk, 12 nye historieoppdrag og mulighet for splitscreen co-op i flerspillerdelen.

Blue Tongue Entertainment laget dette plattformspillet til Wii for seks år siden. I det spillet tok du på deg rollen som Comrade Black, som måtte male alle vegger, gulv, tak, møbler planter og alt mulig annet i Prisma City for å stoppe den onde planen til Papa Blanc.
Denne gangen må den klissete figuren dra til jordens indre og utenfor jorden for å få tilbake farger og musikk i verden.

Har du spilt de Blob-spillene?

HQ
De Blob 2De Blob 2

Relaterte tekster

3
De Blob 2Score

De Blob 2

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Bråkeklatten Blob er tilbake med maleskrinet etter to år i dvale, og Line har svingt seg med malepenselen for å rydde opp i det fargeløse rotet...

0
de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

de Blob 2 kommer til å spre fargene sine på to nye plattformer den 27. februar. Spillet får forbedret grafikk, 12 nye historieoppdrag og mulighet for splitscreen co-op i...Loading next content