Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

De europeiske CS:GO-mesterene møtes i ESL Clash of Nations

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I sommer kunner ESL annonsere "Path to Pro" for Counter-Strike: Global Offensive-spillere. Dette skal fungere som en ny måte for europeiske lag å kvalifisere seg til Mountain Dew League før de eventuelt går opp til ESL Pro League. Vinnerene av de ulike National ESL Masters-turneringene vil konkurrere i en superliga neste år. Før den tid må de uansett møtes i Madrid.

ESL Clash of Nations er en ny turnering fra Movistar, og vil debutere under Madrid Gaming Experience den 27. og 28. oktober. Lagene som har vil være i turneringen er Movistar Riders (Spania), PANTHERS (Tyskland), EnvyUs Academy (Frankrike), Team Kinguin (Polen), laget som brukte å hete Outlaw (SEEC -South East Europe Championship), vinnerene av Storbritannia sitt Premiership, og to andre spanske lag som velges senere.

Hver eneste ESL Clash of Nations 2017-kamp vil streames på Twitch, så har du lyst til å se om EnvyUs Academy lever opp til navnet er det bare å følge med.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content