Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

Dead by Daylight og For Honor i uventet Halloween-samarbeid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead by Daylight og For Honor byr på en crossover ingen så komme denne Halloween med et nytt event der det førstnevnte skrekkspillets Trapper-karakter kommer til sistnevnte actionspill. Eventet kalles Survivors of the Fog, og i denne crossoveren vil to lag med fire spillere konkurrere på et kart der håndlangerne blir erstattet med en dødelig datastyrt Trapper som vandrer rundt på jakt etter blod.

Som en del av eventet kan spillere se frem mot en rekke gratis ting som nye outfits og effekter. Det vil også være Dead by Daylight-baserte henrettelser og en eksklusiv signatur.

Eventet er i gang nå og pågår frem til den 11. november. Sjekk ut traileren nedenfor for å se mer av hva Survivors of the Fog har å tilby.

HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content