Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding-boss kan tygge av deg øret hvis du ikke kjemper imot

Det har tatt fansen mange år å oppdage denne detaljen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere år etter at spillet ble lansert, har Death Stranding-spillere oppdaget at hvis du nekter å kjempe mot Higgs i bosskampen vil han til slutt bite øret av deg.

For å miste øret, som er en permanent egenskap for Sam i resten av spillet hvis det skjer, må du bare blokkere Higgs' angrep, uten å slå tilbake eller gå til motangrep når du er i hans grep. Med tanke på at du vanligvis skal slåss mot en boss er det ikke så rart at få har oppdaget denne smarte detaljen.

Det sier litt om detaljrikdommen i Death Stranding at noe slikt har blitt holdt hemmelig i årevis. Nå som Death Stranding 2 er under utvikling, håper vi at lignende skjulte detaljer kan finnes i det spillet også.

Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content