Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heroes of the Storm

Del fire av vår Heroes of the Storm 2.0-konkurranse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mega Bundle 4: Tank & Bruisers
Så har vi kommet til fjerde og siste del av konkurransen. Da passer det godt å avlsutte med det vanskeligste spørsmålet i konkurransen:
Hvilken figur fra spillet er din favoritt?

Husk uansett å sitere de forrige svarene dine nedenfor slik at vi minsker sjansen for rot.

HQ

Mega Bundle 3: Support & Specialist Bundle:
I denne tredje delen av Heroes of the Storm 2.0-konkurransen vår fokuserer vi på Genji. Se videoen nedenfor og svar på spørsmålet i kommentarfeltet. Som en ekstra godbit vil vi denne gangen gi ut en kode for Genji til en av rundens kommentarer, så da er det en ekstra grunn til å delta.

HQ

Mega Bundle 2: Flex Bundle:
Se videoen nedenfor og svar på spørsmålet i kommentarfeltet!

HQ

Mega Bundle 1: Assassin's Bundle:
Hvor mange helter er tilgjengelig i Heroes of the Storm?

HQ

Om du ikke har fått det med deg er dette en konkurranse vi har sammen med. Heroes of the Storm ble nemlig nylig oppdatert til versjon 2.0, og i den forbindelse har Blizzard hostet opp et flott tilbud. Du kan velge en av fire ulike pakker uten å betale en krone, og hver av dem inneholder 20 helter. Hvilken skal man så velge?

Det kan vi i Gamereactor hjelpe deg med å finne ut av, og vi har laget fire videoer som fokuserer på hver av de såkalte Mega Bundles.

Ved å se videoene ovenfor får du noen spørsmål fra Dóri, og svarene avgir du i kommentarfeltet nedenfor. Når alle videoene er publisert og alle spørsmålene besvart finner vi en heldig vinner av den spesielle Illidan-statuetten, til en verdi av 3000 kroner, som du kan se på bildet nedenfor.

Heroes of the Storm

Relaterte teksterLoading next content