Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War

Den kommende Gears of War-filmen foregår i en alternativ virkelighet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gears of War-historien er fylt med spennende detaljer og masser av karakterer, og disse har alle måttet kjempe og lide, og derfor har mange sett frem til å se de samme karakterene på det store lerretet, men det kommer ikke til å bli helt sånn.

Via en artikkel hos IGN har The Coalition-studiosjefen, som er involvert i filmprosjektet, avslørt at filmen vil foregå i en alternativ virkelighet, hvor karakterene har levd andre liv, og altså ikke er forbundet med spilluinverset.

"In order for the movie to be successful, it has to be a great movie first and a Gears movie second. Basically the way that we sort of reconciled that was, we said, 'oh the movie should be an alternate reality. It should not be dependent on the game story, nor should it influence the game story.'"

I stedet for å presentere filmfolkene for hele Gears-historien har de bare gitt dem to sider med "do's and dont's".

Gears of War

Relaterte tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Gears of War er så bra som vi hadde håpet. En overveldende og lekker actionfest med masse fet grafikk og skumle monster!Loading next content