Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Nun II

Den sinte nonnen fortsetter å skremme livet av kinogjengere

The Nun IIs fremgang i kinobransjen fortsetter, selv med et lite budsjett.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for hard konkurranse fra den tredje Poirot-filmen, A Haunting in Venice, som hadde premiere i helgen, fortsatte The Nun II å regjere på kinolerretet. Med et innspillingsbudsjett på i underkant av 40 millioner dollar har oppfølgeren til Conjuring-spin-offen nå spilt inn nesten 160 millioner dollar på verdensbasis. Ikke verst, og sannsynligheten er stor for at vi får se flere oppfølgere og spin-offs basert på James Wans kreasjon.

A Haunting in Venice gikk som nevnt litt tregt, og klarte så vidt å overgå den forrige Poirot-premieren. Det har vært en lang og strabasiøs reise for filmen, som har blitt forsinket flere ganger på grunn av pandemien, og skal man dømme etter kritikernes og publikums vurderinger, er den første filmen, Murder on the Orient Express, fortsatt den beste i remake-trilogien.

Til slutt er det verdt å nevne Oppenheimer, som nå offisielt er blitt historiens mest vellykkede biografiske film og har gått forbi den tidligere rekordholderen Bohemian Rhapsody. Nolan kan virkelig være stolt.

Har du sett noen morsomme filmer på kino i helgen?

The Nun II

Relaterte teksterLoading next content