Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Denne nye spillstolen har en vifte festet til ryggen.

Her er en til alle dere som svetter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blant de mange tingene som ble avslørt på Computex 2023, har Cougar vist frem sin nye gamingstol på messegulvet. Selv om den først kan se ut som en spøk, er den ekte, og har en vifte på baksiden av stolen.

Nå som sommeren begynner, og vi frykter at ryggen klistrer seg fast i stolen, ser Cougar NxSys Aero ut som et fristende produkt. Den gir deg ikke kjøling over hele kroppen, men RGB-viften er designet for å holde deg "komfortabel og fokusert i timevis."

I tillegg til viften har Cougar implementert det de kaller et "Air Bender"-system, som bruker netting og et ventilert ryggtrekk for å gi deg adaptiv, kjølig demping. Stolen koster 399 dollar, men leveres uten batteri, noe som betyr at du trenger din egen USB-strømbank for å få den i gang. Men hvis du er på utkikk etter en ny stol som kan hjelpe deg mot varmen, er det kanskje verdt å kjøpe både selve stolen og en strømbank.

Takk, Tom's Hardware.

Dette er en annonse:
Denne nye spillstolen har en vifte festet til ryggen.
Tom's Hardware


Loading next content