Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2 byr på betatest av cross-play neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med lanseringen av Destiny 2-sesongen Season of the Splicer introdusertes en bug som kort tillot PC, PlayStation og Xbox-spillere å spille sammen. Feilen ble løst ganske raskt ettersom Bungie ikke anså at de var klare for cross-play helt enda, men funksjonen er på vei og snart kan du prøve den offisielt.

Bunige meddeler at en betatest av cross-play skal kjøres fra tirsdag 25. mai frem til fredag 28. mai. Det kommer da til å være en unik Vanguard Strikes-spilliste som alle Destiny 2-spillere får tilgang til. Om du fullfører tre strikes under testperioden kommer du til å belønnes med et unikt emblem for å markere hva Bungie kaller "a short, sweet, and important moment in the development of this feature".

Bungie sikter på å ha cross-play helt klart innen lanseringen av sesong 15.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.

0
PlayStation eier nå offisielt Bungie

PlayStation eier nå offisielt Bungie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens vi stadig venter på at Microsoft skal få lov til å kjøpe Activision Blizzard går det mye raskere å kjøpe ett utviklerstudio. For etter å ha offentliggjort planene...Loading next content