Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: The Witch Queen

Destiny 2 er tilbake på nettet

Feilene og problemene er løst.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie har annonsert at en ny versjon av hurtigreparasjonen som fikk Destiny 2 til å smuldre opp i går kveld nå er utgitt, og at spillserverne igjen er live.

Som nevnt i en tweet, blir vi fortalt at for å sikre at ingen Triumph-, Seals- eller Exotic Catalyst-oppdrag har mistet fremgang, har alle kontoer blitt skalert tilbake til der de var før hurtigreparasjonen gikk live i går kveld rundt 17:00 GMT / 18:00 CET.

Dette betyr at hvis du spilte Destiny 2 før den ble tatt offline (mellom 17:00-20:00 GMT), må du plukke opp igjen og fullføre alt du gjorde i løpet av denne tiden. På samme måte vil dette også inkludere re-kjøp av varer fra Eververse - selv om heldigvis alle spillere Silver vil bli gjenopprettet til dette punktet også.

Det skal bemerkes at Bungie har advart om at noen sjeldne engrammer (blues) vil fortsette å falle, og at dette vil bli taklet i en fremtidig oppdatering.

Destiny 2: The Witch Queen

Relaterte tekster

1
Destiny 2: The Witch QueenScore

Destiny 2: The Witch Queen

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Da var det dags igjen! Forrige utvidelsespakke, Beyond Light, er sånn sirkum femten måneder gammel. Bungie har tatt seg tid med The Witch Queen og fraviket fra den...Loading next content