Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Destiny 2-utvidelse, Mafia, OlliOlli World og Evil Dead er PS Plus' freebies i februar

Sony vil ikke offisielt avduke de "gratis" PlayStation Plus Essential-spillene før onsdag, men lekkeren billbil-kun har som alltid røpet dem tidlig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De kommende "gratis" PlayStation Plus (nå PlayStation Plus Essential)-spillene har i årevis blitt offisielt annonsert klokken 1730 den siste onsdagen måneden før, men abonnenter har ikke vært tvunget til å vente så lenge de siste par årene. Det er fordi en person kalt billbil-kun på Twitter og Dealabs har gjort det til en vane å lekke utvalget noen dager før, og februar-spillene er ikke et unntak.

Billbil-kun har avslørt at PlayStation Plus Essential-spillene i februar vil være:

Definitivt et godt utvalg med to 2022-spill, en flott oppladning til lanseringen av Destiny 2: Lightfall og en god remake, så se frem til at de erstatter Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 og Axiom Verge 2 den 7.februar

Destiny 2-utvidelse, Mafia, OlliOlli World og Evil Dead er PS Plus' freebies i februar


Loading next content