Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny-serien har hatt over 187 millioner spillere gjennom årene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om mange har vært litt skuffet over Bungies Destiny-serie, på tvers av både det første og andre kapitlet, så er det ingen tvil om at begge har vært vilt populære. Nå beveger utvikleren seg snart i den avgjørende fasen av Destiny 2, og derfor ser de nå tilbake på seriens ganske mange år på markedet.

I et nylig blogginnlegg på hjemmesiden skriver Bungie at hele 187 millioner spillere har prøvd enten Destiny, Destiny 2 eller begge spillene, og at de tilsammen har spilt 9,8 milliarder timer.

De skryter også av at 750.000 spillere deltok i den seneste Trials of Osiris PvP-weekend, som er flere enn da Destiny 2 var nylansert.

Det betyr at spillet lever i beste velgående.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.Loading next content