Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Det beste på Netflix i desember

Lurer du på hva du bør se etter på Netflix i julesesongen? La oss hjelpe deg med det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Juletiden er en tid for å legge bena på puffen, kose seg med varme drikker og se alle slags filmer og TV-serier med familie og venner, men hva bør du egentlig se etter i år? Vel, hvis du har et Netflix-abonnement, kan vi kanskje hjelpe deg med denne listen over filmer og serier som inntar strømmetjenesten i løpet av de kommende dagene og ukene.

HQ

TV-serier

Dead End - 1. desember

CAT - 9. desember

Dette er en annonse:

Glitter - 14. desember
I 1976 i Sopot i Polen, takler tre bestemte kvinner sosiale og politiske forandringer mens de strever for å finne uavhengighet, finansiell frihet og kjærlighet.

Det beste på Netflix i desember

Alice in Borderland: Sesong 2 - 22. desember
Lekene er dødeligere, denne verden mer vill og grusom; men vil Arisu noen gang komme tilbake til den virkelige verden - og vil det være verdt alt han har mistet?

Dette er en annonse:
Det beste på Netflix i desember

The Witcher: Blood Origin - 25. desember
Mer enn tusen år før hendelsene i The Witcher, drar syv utstøtte fra alvenes verden sammen ut på et oppdrag mot et allmektig imperium.

Time Hustler - 25. desember

Treason - 26. desember

Det beste på Netflix i desember

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy - TBA
David Letterman reiser til Kiev i Ukraina for en dyptgående samtale med president Volodymyr Zelenskyy i det som helt sikkert vil bli et intervju ulikt noe vi noen gang har sett med denne modige mannen.

Filmer

HQ

Troll - 1. desember
Når en eksplosjon i de norske fjellene vekker et gammelt troll, hyrer myndighetene inn en fryktløs paleontolog for å stoppe det fra å skape dødelig kaos.

Scrooge: En julefortelling - 2. desember
De er julaften og den egoistiske gnieren Ebenezer Scrooge har én natt på seg til å konfrontere fortiden - og endre fremtiden - før tiden renner ut.

Warriors of Future - 2. desember

HQ

Guillermo del Toro's Pinocchio - 9. desember
Den Oscar-belønte filmskaperen Guillermo del Toro fornyer den klassiske historien om tredukken som blir levende, i denne vakre musikalske stop-motion-historien.

I Believe in Santa - 14. desember

A Not So Merry Christmas - 20. desember

Det beste på Netflix i desember

Glass Onion: A Knives Out Mystery - 23. desember
Den verdensberømte detektiven Benoit Blanc drar til Hellas for å grave i mysteriet rundt en milliardær og hans eklektiske vennegjeng.Loading next content