Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Det er nå offisiell Dungeons & Dragons kaffe

Beholder Brew og Dragonfire Roast utgjør samlingen så langt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det føles virkelig som om alt og alle har sin egen kaffe nå. Mellom kjendiser, til idrettsutøvere, til filmer og videospill, kan du finne tema og merket kaffe for stort sett alt, og dette blir utvidet nå med Dungeons & Dragons også komme inn på denne handlingen.

Dungeons & Dragons Coffee Club har blitt lansert, og som en del av den kan du kjøpe forskjellige blandinger av kaffe, det være seg den italienske brenningen Beholder Brew, eller den eneste opprinnelsen Dragonfire Roast.

Og i ånden av alt som også har et abonnement, tillater dette kaffemerket interesserte fans å registrere seg og abonnere på klubben, i håp om å få "gratis" klistremerker, coasters og et krus, alt mens de fortsatt får hyppige bryggede kaffeleveranser.

Det nevnes også at de som leter etter en koffeinfri blanding av D&D-kaffe, kan plukke opp Displacer Decaf i stedet.

Dette er en annonse:

Når det gjelder prisene på blandingene, koster Beholder Brew £ 8 og Dragonfire Roast klokker inn på £ 9 per pose, med begge disse enten som en malt kaffe eller en wholebean-variant for deg å male deg selv.

Det er nå offisiell Dungeons & Dragons kaffe


Loading next content