Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Det kan ha blitt funnet liv på en fjerntliggende planet

Vi har fått nye livstegn der ute, noe som kan bevise at vi ikke er alene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Universet kan være et skremmende sted, spesielt hvis du tenker på muligheten for at vi kanskje er den eneste planeten med liv. Ved hjelp av det nye James Webb-teleskopet kan forskere imidlertid ha oppdaget tegn på liv andre steder.

120 lysår unna jorden har forskere funnet tegn på et molekyl som kalles dimetylsulfid. På jorden produseres dette bare av liv. Det understrekes at det er behov for mer forskning, men det er likevel spennende.

"Hvis det blir bekreftet, vil det være en stor sak, og jeg føler et ansvar for å få dette til å stemme hvis vi kommer med en så stor påstand", sier professor Madhusudhan ved University of Cambridge. Dr. Robert Massey er imidlertid fortsatt spent.

"Vi beveger oss sakte men sikkert mot et punkt der vi kan besvare det store spørsmålet om hvorvidt vi er alene i universet eller ikke", sier han til BBC.

Dette er en annonse:

Hva tror du selv? Finnes det liv der ute?

Det kan ha blitt funnet liv på en fjerntliggende planet


Loading next content