Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ys IX: Monstrum Nox

Det kommer et nytt spill i Ys-serien

Kommer ut i Japan neste år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Falcom annonserte for kort tid siden (via SiliconEra) at de jobber med et splitter nytt spill i Ys-serien, kalt Ys IX: Monstrum Nox.

Du vil få se igjen alt det kjente å kjære fra Ys-serien, som gigantiske bosser, ferdighetsangrep, akrobatikk, alt - rett og slett. Spillet er satt til Barduke, som er i Esteria, i Gllia Erdlingen-regionen i en enorm by som rett og slett er kjent som "Prison City".

Her møter du på Monstrum, mystiske skapninger med superkrefter. Hvilke mysterier det er snakk om må du selv finne ut etter hvert som du kommer deg rundt omkring i Prison City.

Dette er det vi vet så langt. Eller, det og at det kommer ut til PS4 i Japan i løpet av 2019. Du kan se noen bilder fra spillet under:

Ys IX: Monstrum Nox
Ys IX: Monstrum Nox
Ys IX: Monstrum Nox
Ys IX: Monstrum Nox

Relaterte tekster

2
Det kommer et nytt spill i Ys-serien

Det kommer et nytt spill i Ys-serien

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Falcom annonserte for kort tid siden (via SiliconEra) at de jobber med et splitter nytt spill i Ys-serien, kalt Ys IX: Monstrum Nox. Du vil få se igjen alt det kjente å...Loading next content