Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Det koster å være en Overwatch League-by

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å få avholde en Overwatch League-turnering vil kunne føre til at mange ganske personer besøker byen og arenaen din, noe som raskt vil gi penger i kassen. Da er det kanskje ikke så rart at enkelte er villige til å betale en god del for å overtale Blizzard også.

Nå kan ESPN fortelle at Philadelphia og Houston har betalt omtrent tjue millioner dollar hver for at turneringen skal komme til dem, samt ha et lag i turneringen.

Comcast Spectacor, som blant annet eier Philadelphia Flyers, vil ta seg av Philadelphia-laget, mens OpTic Gaming- og Texas Rangers-eieren Neil Leibman tar seg av Houston.

Dette betyr at det nå er tretten lag i Overwatch League, og dermed er det bare én plass igjen. Ryktene skal ha det til at Wesley Edens, medeieren av Milwaukee Bucks, ønsker å få Chicago inn i bildet, men dette er ikke bekreftet enda.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content