Norsk
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

Det ser ut til at Twisted Metal-serien kommer i år

Lederen for PlayStation Productions får det i alle fall til å høres slik ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut som om den pågående og strålende The Last of Us-serien og kommende Gran Turismo-filmen ikke blir det eneste vi får fra PlayStation Productions i år. En tweet fra PlayStations produktsjef og leder for PS Productions, Asad Qizilbash, har antydet at Twisted Metal-showet også kommer i år.

Tweeten dreier seg om en heistur i hovedkvarteret til PlayStation Productions, hvor vi får se bilder av The Last of Us og Gran Turismo for å hype opp begge prosjektene sammen med denne meldingen:

"PlayStation Productions i år i en heistur. Du kan ikke se meg, men hodet mitt brenner også".

For alle som ikke er kjent med hva den siste halvdelen av tweeten kan hentyde til,vil vi bare legge igjen et bilde av Twisted Metal for deg.

Twisted Metal

Det skal sies at det faktisk ikke har vært noen omtale av en utgivelsesdato for Twisted Metal-serien ennå, og at den siste offentlige kunngjøringen vi fikk var da Peacock plukket opp serien i fjor.

Relaterte tekster

Twisted MetalScore

Twisted Metal

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Det kan vel bare ikke gå galt med klovner, raketter og bilvold... Eller? Richard har inntatt førersetet for et gjensyn med Sweet Tooth og satt karakter...Loading next content