Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Det ser ut til at Ubisoft tester ut reklame i spill

En Assassin's Creed Odyssey -spiller ble møtt med en annonse i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har hørt at du liker innlevelse i spill, så vi har sørget for at når du åpner kartet, vil det bli brutt når du ser en annonse for vår nyeste tittel. Det ser i hvert fall ut til å være Ubisofts nye strategi for øyeblikket.

En bruker på Reddit delte et klipp av dem som åpnet kartet i Assassin's Creed Odyssey bare for å bli møtt med et tilbud på 20% avslag på Assassin's Creed Mirage. Dette er ikke så veldig bekymringsfullt, ettersom det er en annonse for et Ubisoft-spill, og den forteller deg om et engangstilbud, men det ødelegger likevel innlevelsen, noe som selvsagt ikke ble særlig godt mottatt av folk.

Det er usannsynlig at dette kommer til å være begynnelsen på annonser i alle spillene våre, da det igjen virker som om Ubisoft virkelig ønsket å fremheve Black Friday-tilbudet. La oss få vite hva du synes, men hvis du er på jakt etter Black Friday-tilbud, kan du sjekke ut den omfattende listen vår her.

OPPDATERING: Ubisoft har siden hevdet at en teknisk feil forårsaket dette, men vi er fortsatt usikre på om det var ment å bli rullet ut til publikum eller om det var for begrenset testing. Uansett ble det opprettet en annonse.

Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content