Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Party Animals

Det søte samarbeidsspillet Party Animals får en spesialtilpasset Xbox Series S-konsoll

Microsoft gir fansen sjansen til å vinne den knalloransje konsollen på X.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fikk muligheten til å prøve mange spennende spill på årets Gamescom, men en uventet overraskelse for oss var Recreate Games' Party Animals. I denne party-tittelen kjemper spillerne mot vennene sine i flere flerspillerspill som en bedårende gjeng med dyr.

For å feire spillets lansering 20. september på PC og Xbox-konsoller gir Microsoft fansen sjansen til å vinne en skreddersydd Party Animals Xbox Series S-konsoll via en konkurranse på X. For å få sjansen til å vinne konsollen må fansen følge og retweete hashtaggen #PartyAnimalsSweepstakes. Deltakerne må være over 18 år for å delta, og konkurransen avsluttes 20. september.

I forbindelse med kunngjøringen av konkurransen annonserte utvikleren Recreate Games også en rekke lukkede betahelger frem til lanseringen. Du kan se disse nedenfor:


  • 1. september kl. 08.00 til 3. september kl. 08.00

  • 8. september kl. 08.00 til 10. september kl. 08.00

  • 15. september kl. 8:00 til 19. september kl. 23:59

Party Animals

Relaterte tekster

0
Party AnimalsScore

Party Animals

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har slått hverandre svarte og blå og kastet folk ned i raviner i den fantastiske flerspillerperlen Party Animals, som er like morsom online som offline.Loading next content