Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Street Fighter 6
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   artikler

   Dette skjer på Gamescom

   Verdens mest besøkte spillmesse åpner dørene på onsdag, og vi har sett litt nærmere på hva vi kan se frem til...

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Gamescom i Köln åpner dørene på onsdag denne uken, men de første pressekonferansene og lignende startet allerede mandag. Vi har ikke vært bortskjemt med store annonseringer og pressekonferanser slik som på E3 i Los Angeles, men det blir stadig mer tydeligere at den europeiske messen blir viktigere for konsollprodusenter, spillutviklere og utgivere for hvert år som går. Vi kan derfor forvente oss mye bra på årets messe. Nintendo, Sony, Microsoft, Activision, EA, Ubisoft og Warner er blant sluggerne som er på plass for å kjempe om spillernes interesse.

   Mandag skal Activision og Sledgehammer Games sparke i gang moroa med den aller første visningen av flerspillerdelen til deres kommende Call of Duty: Advanced Warfare. Dette skjer klokken 19.00 mandag kveld.

   Dette skjer på Gamescom
   Dukker Kevin Spacey opp?

   Microsoft har mye å bevise (og mange å overbevise), og de har lovet et solid program hele uken gjennom som starter med pressekonferansen på tirsdag klokken 14.00. Det er ikke til å stikke under en stol at selv om lanseringen av Xbox One har vært mye bedre enn den var da de lanserte Xbox 360, så har Sonys Playstation 4 solgt vesentlig bedre. Vi forventer mer fra Sunset Overdrive, Quantum Break og Crackdown, for noe må gjøres i forhold til at konsollen skal slippes i mange nye land om mindre enn en måned. Kjenner vi Microsoft rett vil de nok også la Halo: The Master Chief Collection få sin tilmålte tid i rampelyset.

   Dette er en annonse:
   Dette skjer på Gamescom
   Master Chief kommer nok til å stikke innom pressekonferansen til Microsoft.

   Sony er historisk sett best i klassen når det gjelder å bruke Gamescom for det messen er verdt. De har gjort flere store annonseringer i Tyskland tidligere, og ryktene skal ha det til at vi kan komme til å få se noe nytt fra Media Molecule. Vi holder også en knapp på mer informasjon rundt PS Vita-spillene, særlig ettersom de knapt nevnte den bærbare konsollen på E3. I tillegg kommer selvfølgelig også PS Vita TV og leietjenesten Playstation Now. Vi er veldig nysgjerrige på å høre hvordan dette skal fungere i Europa når det gjelder tilbud, priser og datoer når Sony går på scenen klokken 19.00 tirsdag.

   Dette skjer på Gamescom
   Kan vi få se mer fra The Order: 1886, vær så snill?

   Nintendo hadde en Direct-sending i forrige uke som fokuserte utelukkende på Hyrule Warriors. Det betyr ikke at det ikke kan dukke opp ny info på messen i Köln, og vi regner med at det vil komme noen drypp etter hvert som Gamescom forløper. Det vil garantert bli vist frem mer fra spill som Bayonetta 2 og Super Smash Bros for Wii U, og vi skal rapportere om alt vi får testet.

   Dette er en annonse:
   Dette skjer på Gamescom
   Super Smash Bros for Wii U kommer til å bli en smash hit på messegulvet.

   Vi håper dessuten på å få se spennende indiespill til alle de tre produsentenes konsoller, og kanskje kommer det en og annen saftig overraskelse. Det er også interessant å se hva hva EA (onsdag klokken 10.00), Ubisoft og Activision kan skilte med. Vi regner med at You've Been Chosen endelig blir forklart, masse om Assassin's Creed: Unity og Assassin's Creed: Rogue, og selvfølgelig kommer Call of Duty: Advanced Warfare å ta sin del av oppmerksomheten. Det ligger an til å bli en spennende messe i Köln, og vi skal rapportere flittig hver eneste dag. Følg derfor med på Gamereactors egen Gamescom-side for å få med deg siste nytt fra messegulvet.

   Dette skjer på Gamescom
   Med 340 000 besøkende blir E3s 48 000 bare blåbær i forhold.


   Loading next content