Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Dette stridsvognmuseet er mer populært enn Louvre på YouTube

Bovington Tank Museum har fått mer enn 100 millioner visninger på YouTube.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Liker du stridsvogner? Hvem gjør ikke det? Hvis du har lyst til å se dem på nært hold, kan du ta turen til Bovington Tank Museum. Vent litt, det kan faktisk være lurt å sette på bremsen først, for dette museet ligger bortgjemt på landsbygda i Dorset, noe som gjør det til en vanskelig reise selv for folk som bor i samme land.

Dette har imidlertid bare gjort stridsvognmuseet mer populært på YouTube, der Bovington Tank Museum-kanalen har over 100 millioner visninger, mer populært enn Louvre og Met i New York.

Nik Wyness, museets markedssjef, påpeker at mesteparten av seerne kommer fra USA. For ham er YouTube avgjørende for å nå ut til et bredere publikum. "Ingen kommer til å besøke oss hvis de ikke vet at vi finnes", sier han til BBC.

Videoene berømmes for sin lidenskap og sitt pedagogiske formål, og har til og med hatt komikere og historikere som spesialgjester. Etter at museet åpnet i 1947, tjener det nå rundt 2 millioner pund på nettet, noe som utgjør omtrent en fjerdedel av inntektene.

Dette er en annonse:
Dette stridsvognmuseet er mer populært enn Louvre på YouTube


Loading next content