Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Devil May Cry

Devil May Cry får vinylbehandling

Lydsporene fra de fire første hovedspillene blir omgjort til en fysisk form.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Capcom har annonsert at de har slått seg sammen med Laced Records for å bringe lydsporene fra de fire første hovedspillene Devil May Cry til vinylformatet. Dette vil se 73 originale sanger bli konvertert til det fysiske formatet, slik at fans av serien en sjanse til å utvide DMC-samlingen med noe unikt.

HQ

Boksen med begrenset plate vil se hver vinylplate som tilbyr en A- og B-side, med plater i rødt, oransje, rosa og lilla, og kommer i et slipcase med spined indre ermer, sportslige nye ermet kunstverk fra illustratør StelarPidgin, for å beskytte hver av de respektive platene.

Kolleksjonen er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, til en rekke priser avhengig av hvilken versjon du henter, med frakt med sikte på oktober 2023.

Devil May Cry
Dette er en annonse:

Relaterte tekster

1
Devil May CryScore

Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Hansen

PlayStation 2 er for alvor i ferd med å få kvalitets spill som sparker rompe, og Devil May Cry er enda en tittel vi kan tilføye den listen.

0
Devil May Cry filmatiseres

Devil May Cry filmatiseres

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Som så mange andre spill er Capcoms demonjeger Dante på vei til det store lerretet. Devil May Cry blir filmatisert - men er det noe å glede seg til?Loading next content