Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Diablo IV viser frem Necromancer og andre forbedringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard har vært uvanlig åpne om utviklingen av Diablo IV, så har du fulgt godt med utviklerdagbøker og slik visste du allerede at vi vil kunne velge å være en Barbarian, Druid, Rogue eller Sorceress i en verden som er langt større og mer åpen enn forgjengerne. I dag fikk vi ikke bare bekreftet den femte, og siste klassen, men også en nærmere titt på de andre forbedringene.

Den femte klassen blir selvsagt Necromancer, så om du liker å bringe døde tilbake til live for å bli med på moroa er det ønsket oppfylt. Samtidig har vi fått en gameplaytrailer som raskt oppsummerer hvordan vi kan spille både alene eller sammen med andre, noen av tingene vi kan gjøre sammen med dem, glimt av hvor mange måter figuren vår kan tilpasses på både kosmetisk og ferdighetsmessig, ulike områder noen glimt av endgame-innholdet og en hyggelig bekreftelse på at Diablo IV får både cross-play og cross-progression når det lanseres en gang neste år.

HQ
HQ
Diablo IV

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content