Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disco Elysium

Disco Elysium blir TV-serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I flere år virket det som om alle forsøk på å lage filmer og serier basert på spill enten ble kansellert eller endte opp som møkk, men etter hvert har det blitt klart at flere forstår at noe stort kan skje om de setter kvalitetsfolk til å lage noe basert på kvalitetsspill. Forhåpentligvis blir dette nyeste forsøket et eksempel på det.

ZA/UM forteller i en pressemelding at dj2 Entertainment, som forøvrig også jobber med en TV-serie basert på Vampyr, ønsker å lage en TV-serie av Disco Elysium. Vi må nok uansett vente lenge på sluttresultatet, for samarbeidet er såpass ferskt at de ikke har funnet verken forfattere, nettverk eller noe slikt. Dermed er det bare å komme med ønsker. Skal HBO prøve seg på dette også?

Disco Elysium

Relaterte tekster

3
Disco ElysiumScore

Disco Elysium

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Fyll, mord og væpnet revolusjon. Kristian har hatt noen fantastiske dager i det som kan være et av 2019s største overraskelser.Loading next content