Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disgaea 5: Alliance of Vengeance

Disgaea 5 får overraskende utsettelse på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det bare fire dager til Disgaea 5 Complete skulle komme til PC, men etter litt om og men kan NIS America fortelle at de utsetter spillet.

Ikke sier de så mye mer enn det heller, for alt vi vet nå er at Disgaea 5 Complete etter planen skal lanseres på PC "i løpet av sommeren". De dårlige nyhetene stopper ikke der heller, for selskapet har også fjernet demoen av spillet uten å fortelle hvorfor i skrivende stund. Her er det vel ikke bare jeg som får flashbacks tilbake til alle problemene NIS America hadde med Ys VIII, så vi får bare håpe at de har lært litt av feilene sine denne gangen.

Disgaea 5: Alliance of Vengeance

Relaterte tekster

0
Disgaea 5 Complete er på vei til PC

Disgaea 5 Complete er på vei til PC

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Spillet kom til PS4 i 2015 og til Nintendo Switch i fjor, og nå tar Disgaea 5 turen til PC, via Steam. Det skal etter sigende lanseres den 7. mai, men i mellomtiden kan...

1
Disgaea 5 utsatt med en uke

Disgaea 5 utsatt med en uke

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

NIS America har nettopp bekreftet at det kommende rollespillet Disgaea 5: Alliance of Vengeance skal slippes litt senere enn først planlagt. Det Playstation 4-eksklusive...Loading next content